Za Duklu, za Jihlavu, za Bedřicha Ščerbana

25.01.2014 22:29

 

Přátelé, kamarádi, Dukláci a Duklačky.

Pamatujete si na situaci před tím, než se Bedřich Ščerban dostal do funkce jednatele Dukly? Pokud vím, měli jsme pod smlouvou tři hráče, mládež (junioři, starší a mladší dorost) se potácela mezi extraligou a první ligou – o akademii jsme si mohli nechat zdát, stejně jako o zimáčku. Našel bych dalších tisíce věcí, např. to, že jsme udělali nejhorší výsledek v naší prvoligové historii, když nás v předkole play-off vyřadilo Vrchlabí, a jednatelem Dukly byl pan Zachrla, který ani nepoznal hokejové legendy p. Pitnera či Neveselého.

Posuňme se na začátek roku 2014. Horácký zimní stadion má bratříčka v podobě od rána do večera využívaného zimáčku. Mládež má statut Akademie. Hráči, kteří prošli mládeží, se prosazují v A týmu (za všechny budu jmenovat trojici Rittich, Prokš, Zeman). Na soupisce áčka najdete 90% hráčů pod smlouvou se vztahem k Dukle Jihlava. Kraj Vysočina naposled získal na olympiádě dětí a mládeže zlato – ano, Kraj Vysočina, ve kterém byla téměř polovina hráčů z Dukly Jihlava a většina z nich prošla Mezinárodní česko-finskou hokejovou školou, která je projektem Bedřicha Ščerbana, a že všichni z nich jsou první generací Krajského centra talentované mládeže, dalším projektem současného jednatele. Hokejové legendy mají na Horáckém zimním stadionu dveře otevřené, např. Jaroslav Holík se byl přímo na olympiádě podívat. A mohl bych pokračovat

Chceme snad sejít z cesty, která je tady nastolená? Nyní je hlavně na nás, fanoušcích, abychom ukázali svojí sílu! Abychom ukázali, že nám Dukla leží na srdci, že pro ní chceme to nejlepší! Ukažme, že stojíme za Bedřichem Ščerbanem! Máme jedinečnou šanci ukázat politickým poziturám typu p. Málka nebo p. Dršaty, že nechceme, aby o osudu Dukly rozhodovali lidé, kterým není radno věřit nos mezi očima. Jan Dršata podá trestní oznámení na hospodaření Dukly, přitom kde člověk s jeho minulostí a pracovní historií bere tu drzost někomu chtít kontrolovat účetnictví a hospodaření, navíc když střet zájmů v jeho činnostech by pochopil i člověk ekonomicky neznalý?

Chceme Bedřicha Ščerbana podpořit a ukázat městu, že to je pro Duklu jediný správný jednatel? Chceme konečně ukázat, že nestojíme o politiky typu p. Dršaty a p. Málka a na ně napojené některé žurnalisty a žurnalistky? Chceme pro Duklu to nejlepší? Pojďme se sejít v pondělí 27. ledna v 16:30 na náměstí, kde společně půjdeme před jihlavskou radnici. Ať radní vidí, že my bojujeme za Bedřicha Ščerbana, že my bojujeme za Duklu za Jihlavu!

Ultras Dukla

Zpět

Vyhledávání