Výjezd do Písku 13.10.2010

19.10.2010 14:52

Na led nováčka z Písku jsme měli trošku obavy jet. Známe z obrázků Písek hools a jejich historky a umění, ale Dukla je Dukla a srdci neporučíš. Ale žaludku bohužel jo, a ten můj po úterní návštěvě jedné z pražských hospod stávkoval. I když Bubínek chtěl jet, auto z Chrudimi jsme bohužel zejména díky mě nevypravili. Navíc čas od 18,00 nám taky nevyhovoval...Do Chrudimi to je docela daleko, ale nemá cenu se vymlouvat, někdo (Fery) si vzal dovču a jel, mě se tentokrát tak daleko moc nechtělo. To jen na úvod, jak si čtu na fóru, jak kdo nemoh jet. Kdybych chtěl, tak i přes pivní potíže jedem. Je to jen o tom chtít.

                          

Na velice údajně hnusném stadiónu, kde byla opadaná stěna, cihly koukali ven, se v sektoru hostů sešlo asi přibližně 20 jihlavských fans. ( Fanklub se snažil vypravit autobus, ale bohužel neuspěl. Ale musíme kvitovat a chválit změnu k lepšímu oproti loňské sezóně, kdy ani busy nevypravoval. Ale pokud ty zájezdy budou rušit, tak se jim nedivím. Tak lidi, jezděte ven. Objednat bus atd taky zabere práci ). Stadión sice na fotkách vypadá pěkně, ale realita je jiná.

Naši fans tedy dojeli auty, jedno auto řízené Džankem, které vyjelo po půl 4 mělo pekelné obsazení, vezlo učitele, Davea a Kroenena. První dva se již sešli ve 2 ve Steak Hausu. Byli tam jen babky na kafíčku, a dokonce po nich prý i koukali ( osobně tomu ale neveřím, spíš jste vy úchylové koukali po nich:)) ) Nálada nejdřív nebyla nic moc, protože původně měl řídit učitel, a ten chtěl pít, ale naštěstí kolem 3 přišel Džanek a ten byl rozumný a že bude řídit. V tom to nabralo uplně jiný směr:))) Rum, pivo, rum:)) Dave měl náladu rozstřelenou cvičnou maturitou, u které moc nepochodil:), ale postupem času jak přibývaly čárky na lístku, nálada se zlepšovala:) Nikdo z nich netušil, že výjezd do Písku může trvat 11 hodin plných radosti, pohybu a dobre nálady:))) Třeba před Táborem je objížďka, kde blbě uhli a tak se nějako projeli po letišti:))) Jak se tam dostali, to nikdo neví:))) Jeli po něm asi 2 km, dívali se k nebi jestli mají volný prostor, naštěstí nic nepřistávalo.Poté ještě přišel motivační rozhovor s včelaři u vlakového přejezdu a poté konečně s menším zpožděním Písek. Celou cestu nerozumně pili kolu s rumem, rozumný Kroenen zůstal u piva, u 6 Kozliků. Řidič odpovědně u magnézky. Auto z Humpolce tentokrát vyjelo neobvykle poloprázdné. Jen tři lidi. Vyjeli sice bez bubeníka, ale za to s bubnem:) V autě jako obvykle voněl alkohol:) A narozdíl od Džankova auta, byli na místě včas:))

Dave s Kroenenem se hnali hned k bubnům, bohužel po 5 minutách blána podlehla jejich náladě:) Naštěstí jihlavští mají silné hlasy ( rebel hearts a její rezavý chorálista by mohli jen závidět) a tak po celý zápas svými hlasivkami podporovali jihlavský karneval jak na hřišti, tak i v hledišti. Slyšet také byla Feryho vuvuzela (osobně jsem byl proti vuvuzelám vůbec, ale když jejich počet není velký, a smíchá se to s klasickým evropským fanděním, tak to vypadá dobře). V Písku se ta vuvuzela přímo rozléhala:) Domácí se ujali vedení na konci první třetiny, naštěstí po obrátce Dukla zapnula na vyšši level, na který domácí nenašli odpověď a po jednom gólu na konci zápasu Dukla vyhrála 3-1. Po zápasu došlo k menší strkanici s domácími, ale nic vážnýho.

Cesta domů v Džankově autu proběhla opět zvesela, na každém měřiči rychlosti se jelo 12km rychlostí, aby měřič ukázal to krásné číslo!!! 12 titulůůůů. Třináctý teda prozatím v nedohlednu:))) Humpolečtí našli nějakou hospodu ještě před Táborem, tak se tam posilnili. Pro ně to byl zatím nejlepší výjezd sezóny. Což se doufám změní po utkání v Chrudimi:)))

Jinak z Písku většina fans má divnej dojem. Hnusný stadión, protivný lidi, pivo taky hnusný. Kotel jejich o sobě sám je na delší povídání. Obavy o bezpečnost se rychle přeměnili ve smích, když jejich kotel čítal přesně tři lidi a dva bubny. Po první třetině, kdy nám praskla brána u bubnu, se dokonce učitel vydal k nim, jestli by nám jeden nepučili, že jeden buben na tři lidi je i tak moc, a nám se rozbil:) Bohužel nepochodil:)). Domácí stávkovali, údajně je napadla ochranka, ale kdo jezdíte na fotbal...to by kotle museli být prázdný furt.

Ten pohled na tabulku je krásnej...Dukla do toho...
 
Čelsí z Chrudimi

Zpět

Vyhledávání