Výjezd do Hradce

25.10.2012 12:46

Na sobotu 20.10 připadl oblíbený  výlet do Hradce. Tentokrát to bude rychlé.  Protože k tomuto výjezdu není co dodat. Výsledek na hovno, počet dukláku na hovno, bylo nás asi 20….v Hradci….v sobotu…. Lze klesnout ještě níže?..Uvidíme, když se kouknou na los a nejbližší 4 zápasy, tak asi ano…Fandění na hovno…Vzhledem k tomu, že hradeckých se sešlo jen o málo jedinců větší počet než nás, atmosféra byla přímo elektrizující. Oba dva kotle se přímo přeřvávali co to šlo :-). Nevěřil bych, že uslyším, jak hráči na ledě spolu mluví…radši na podobný zápas zapomenout. Aspoň výkon byl o něco lepší než minule, a Dukla sahala po bodu, ale díky rozhodčímu na něj nedosáhla. Aby byl vyloučen hráč, který ujíždí z útočné třetiny na střídačku, domácí vyhodí puk jeho směrem, on zády otočen ke hře a ač naprosto nemající zájem hrát, puk do něj vjede a hráč je vyloučen…

Náladu mě aspoň zvedl Čagan. Jeli jsme z Chrudimi ve 3 lidech vlakem, nazpátek jsme chtěli ve 20,37. Po zápase si sedli na jedno, my dva jsme se zvedli a Čagan že pojede dalším. Ráno v 10 mě volal, ať hádám kde je…V Hradci čeká na vlak :-)

Ve středu nás čeká derby s Třebíčí. Je třeba se vzchopit a udělat body, prolomit prokletí derby. Nečeká nás nic lehkého, jak hráče, tak i nás. Budeme však bojovat za DUKLU!!!!!!

Čelsí  z Chrudimi

Zpět

Vyhledávání