Výjezd do Berouna - 29.9.2012

25.10.2012 00:00

Další tradiční výjezd, bohužel ne na Spartu, do Brna atd, ale do atraktivního Berouna, čekal na Duklu po demolici Písku. Doufali jsme, že série výher doma se promění aspoň v trošku lepší výsledky venku. Bohužel se tak nestalo…Ani pivo v Berouně se nezlepšilo J

Doufali jsme, že se nás sejde, tak jako v minulosti, aspoň okolo 50…Výsledky Dukly ale vykonali své, a sešlo se nás 19 nejvěrnějších…hlavně že diskusní fórum a internetové diskuze jedou na plné obrátky…

My měli tentokrát klidnější auto, další dvě byla o poznání, hlavně díky Vočkovi a jeho prdíkům, živější J. Vyrazili jsme z Jihlavy, a kolem 2 byl sraz v Praze v hospodě, kde dělá Jura. Cestou jsme nabrali na začátku Prahy již v dobré formě ukazujícího se Dejva. Od rána očividně nezahálel a i tento zápas pojal velice prestižně J.  Padlo pár pif a jelo se do Berouna na hokej. Dukla se ujala vedení 2-0, a hrála dobře. Pak přišlo polevení, vyrovnání a nájezdy, které jsme prohráli.

Fandili jsme nějak tak průměrně, opět jsme dokázali nevzít buben…Příště lepší domluva. Stadión byl  jako vždy, totálně narvaný k prasknutí, a cestu si našlo překrásných 350 diváků. O atmosféru se jako vždy již tradičně zejména staral místní dýdžej, hrající disko hity 90, 80, a možná i 50 let. K pivu asi toto…sám jsem dokázal vypít jedno pivo za třetinu a půl…to prostě nešlo…hnus hnus a hnus…. Párky ale tentokrát překvapili, a nejenom že vydrželi po celý zápas, ale byli naprosto vynikající, a hrooozně dlouhý…Hned po Litoměřicích, se teda v párkové soutěži na druhé místo dostali domácí. Díky!!!!! Bohužel v hokejové soutěži je Dukle někde ani nevím kde…Nebo se radši nedívám.

Cestou nazpátek jsme se opět stavili v hospodě u Jury, kde jsme se dodívali na druhý poločas derby, někomu se zlepšila nálada, třeba mě J, někomu zhoršila. Dejv našel společné téma s místním štamgastem, nechali jsme ho tam a v klidu dojeli na tu naši krásnou  Vysočinu.

Čelsí z Chrudimi

Zpět

Vyhledávání