Výjezd do Berouna - 19.12.2012

09.01.2013 10:32

V krásný předvánoční čas, kdy místo kupování dárků nasedáme do aut a frčíme do Berouna, nikdo netušil, že Dukla dá tolik gólu i venku. Do diskoklubu Beroun se vždy Dukláci těšili, a ne jinak tomu bylo i tentokrát. Z Chrudimi vyjíždíme kolem 14,30, v Praze po menších navigačních nezdarech nabíráme Juru a frčíme směr Berooooooooun. Při cestě probíhá komunikace s kotenovcema, kde se srazíme na předzápasovou přípravu doplněnou požíváním pivních tekutin . Máme obavu, že na tomto zápase budeme asi sami.

Při vstupu každý sleduje klobásy, jsou opět obrovské, ale proč skoro po každý to místní prodejce zabalí po první třetině, to se asi pochopit nedá… a to nemusíme mít nikdo obchodní školu…ale proč prodat 30 klobás, když jsem jich mohl prodat sto…Na stadiónu se sešlo neskutečných asi 150 diváků, z toho asi 1/5 z Jihlavy.  Poznámka -  skoro nikdo ale nebyl z Jihlavy….Většinou známé tváře, jen pár nováčků. Hlavně že na internetu je asi milión lidí….Ale proč venku se potkají vždy jen ti samí, je asi záhada jihlavského trojúhelníku.

Hokej stojí doslova za vyliž p…., stejně jako pivo. Ale že místní pivo je fakt unikát to víme, při poslední návštěvě jsem jich vypil asi až dokonce 2 za celý zápas…fakt humus. Ale co naši předvedou na začátku, tak to jsme netušili. Brzo prohráváme 0-2 a litujeme výjezdu. Nicméně fandíme a bavíme se i nadále, výsledek je až druhotná záležitost.  Pak dáváme gól a věříme ve zvrat.

O přestávce jdeme zkontrolovat místní klobásy, jako vždy vypadají skvěle. Bohužel jejich počet je fakt mizerný a tak než se dostane i na nás, klobásy zmizí. Po zeptání zda budou nové, jako vždy dostáváme odpověď, že nové nebudou. Co dodat. Někdo si mohl něco vydělat. Pivo a klobásy konzumujeme všude jinde od 1 do poslední minuty… Ale když někdo nechce peníze…

Od druhé třetiny nastal nečekaný obrat.  Pivo se teda nezlepšilo, ale naše Dukla jo.  Asi na sebe kluci v kabině křičeli . Dukla dala góly, Beroun teda taky a najednou je výsledek 8-4 pro naši Duklu. A tak popřejem hráčům i sobě pěkný vánoce a míříme na dalekou cestu domů.

Docela dobrej výjezd, fanoušci jako vždy venku dobří, fandil každý kdo byl, ne jak doma, kde se fandění stává asi parodií na všechny způsoby, klobásy zklamání že došli, a pivo no comment…

Čelsí z Chrudimi po námětu Bubínka

Zpět

Vyhledávání