Tradiční výjezd do Znojma 2.října 2010

14.10.2010 23:06

 

Dukla je prvnííííííííííííííí jako v časech zlatých. Bitva o udržení této pozice přinesla další díl, a to boj ve Znojmě. V městě, kde mají Třebíč rádi jako my, což se o přestávkách pravidelně projevuje společným skandováním proti tomuto oblíbenému týmu Vysočiny. V městě, kde jako vždy, i za mnohem horšího postavení v tabulce, se pravidelně dostaví velké množství fanoušků červenožlutých. A nebylo tomu jinak ani tentokrát, vždyť jsme první, no a cooooo:)))) Teď už mohu konstatovat, byli
jsme teda:)))

Dvě auta z Chrudimi vyjela po velice těžké noci nejenom na Klejce, ale snad po všech barech v Chrudimi, i když při usínání kolem 10 ráno:))) to vypadalo že nikam nepojedou. Naštěstí se sehnal tzv.dobrovolný řidič:))), kamarád ze Sarajeva, a tak asi ve 3 hodiny naštěstí vyrazili. V Jihlavě na Posilce, kde se občerstvovalo asi 20 lidí z fanklubu, kolem 4 nabrali silnou sestavu v čele s učitelem, Davelionem, mě, moji přítelkyni, kterou jsem vzal na výlet:)) Šímu a Pežota. Po koupi lahváčů se za poslechu Hanky Zagorové mohlo jet směr Znojmo. Zejména v autu kde seděl Bubínek, Dave a učitel bylo živo:))) Jak krásné by bylo ale někdy napodobit chlapce z Polné, kteří si kupují basy, my jen lahváče po kusech, které ale samozřejmě brzo došli, tak je nutné zastavit na benzince. Polňáci pro tentokrát zvolili jako formu dopravy autobus fanklubu, a místo basy pif je doprovázeli 2 multipaky, které ale také nějako záhadně rychle zmizeli a již kousek za cedulí Jihlava jsou na suchu:)) Naštěstí jsou zde benzinky, ale pivo za 28 kč je trošku vyšokovalo. Nicméně pít se musí:))) a od benzinky je tak doprovázelo 10 plechovek krušovic a kozla.

My cestou potkáváme dost aut také mířících do Znojma a několikrát se předjíždíme s busem fanklubu. Humpolečtí vyrážejí kolem 3 z jejich obvyklého místa na nádraží. Na benzínce nakupují piva, flašky zelené, které ale ještě pred Znojmem také zmizí:) Šály vlály ven, zpívali si, nálada skvělá:)) Dorazili do Znojma jako jedni z prvních a šli na Hostana, ale jeho kvalitou tak jako ostatní byli zklamáni.

Tak kolem půl 6 se všichni scházíme ve Znojmě, kde tušíme nás nečeká nic lehkého. Jak naše hokejisty, tak i nás, fanoušky. Znojemští bubeníci jsou asi v ČP lize nejlepší, a i díky malému stadiónku byli a jsou opravdu brutálně slyšet. Nás se v sektoru schází asi plus mínus 400, ale tentokrát support není tak dobrý jako v Hradci. Před kotel se jako vždy postavil Ivan, společně s Bubínkem a Dušanem svlékli trika, ale i přes Ivanovo až fanatické zapálení, výsledek fandění zůstává pro mě
trošku zklamáním. Kéž by šel Ivan nakopírovat...Fandilo se jen v dolní časti kotle, kde stáli Humpolečtí a Chrudimští, pak u bubnů a pak několik skupinek. Na to kolik nás tam bylo, by to šlo líp myslím. Jasný že Rebel Hearts i přes jejich až neskutečný nový choral zpívaný přibližně až v 7 mužích, si o tom můžou nechat jen zdát, ale prostě mám dojem že to mohlo být lepší. ( já si fakt nemúžu pomoct, ten jejich tzv chorál je fakt neskutečnej, já z toho prostě nemůžu spát jak 7 atrap fans zpíva parodii na chorál).  https://www.youtube.com/watch?v=QwAZjP7Ce-M&feature=player_embedded

Znojemští jsou slyšet hlavně díky neskutečným bubnům. Naši hráči bojují, ale prohrávají 1-3 a ztrácejí vedení v tabulce. Nicméně pivo horší kvality teklo proudem, což není jen fráze puberťáků aby se ukázali, ale prostá Jihlavská pravda, klobása za 50, asi druhá nejlepší v naší soutěži hned po naší venkovní. Stadiónek malý, leč pěkný a útulný. A ty záchody, moderní kvality a vzhledu, prostě paráda. Jen se me zdálo že topení tam měli puštěné až moc.

Po zápase spoustu fans mluví s domácími, sice škoda že se prohrálo, ale panuje dobrá nálada a zábava pokračuje dál. Při výjezdu ze Znojma nejedno auto zastaví a koupí si burčák, který mě osobně, ač jsem ho měl poprvé v živote (dávám přednost pivu) velice zachutnal. Takže plus pro Znojmo. Při cestě Bubínek zcela exceluje při hitu Jitky Zelenkové, mám rád, moc rád:))) (Bubínek nechce video publikovat, ale učitel ho pošle za úplatu:))) ). Po mezizastávce na Posilce konečně přijíždí na Klejku, kde čeká Čagan. Kluci pokračují do místního baru, kde Vojtík předvádí v Chrudimi proslulí tanec u tyče v trenýrkach:)) Asi 15 lidí pokračuje i na Posilce, odkať se špatně odchází:))) Den zakončuji 13 pivy a litrem burčáku. Většina z dvou aut z Chrudimi je na tom podobně:))) Humpolečtí ještě zastavují na tradiční zastávce v jednom motorestu, kde se přiživují a pracují na svých tělech:) Nažrali se jako prasata:)))) I v autobuse fanklubu panovala dobrá nálada, fandilo se celou dobu domů a každý si zájezd dokonale užil.

Měl bych zde malou připomínku k Iwanovi z Dačic, známému jako házeč piva:))) Pravděpodobně při svém vrhu:))) polil fanouška vozíčkáře, tak se mu tímto omlouváme. Iwan příšte bude lépe mířit:)))

No prohrálo se, ale sezóna je dlouhá. Tak hodně štestí Duklo v Písku, v Olmiku, a pak nezapomeňte, středa 20 výjezd do Chrudimi!!!! Źádám všechny, nechť se dostaví k tomuto veledůležitému utkání!!!!! Sraz na klejce kolem 14,00, prijeďtě jak můžete..ale zkuste to co nejdřív:)))) Klejka na vás čeká:)))) A my s ní!!!

Krásný výlet do Znojma, pupkáči byli nej!!!

 

                        

 

autor: Celsi z Chrudimi

Zpět

Vyhledávání