Rozhovor hráčů - hlasování ukončeno

15.09.2012 00:49

Včera - v pátek, 14.9. ve 23:59 skončilo druhé kolo hlasování. Na prvním místě skončil s přehledem Jiří Dobrovolný (11 hlasů). Až za ním se s odstupem seřadili Miha Štebih, Tomáš Ficenc, David Rittich a vítěz prvního kola, Adam Zeman.

Co se bude dít nyní? Zápasový program Dukly je poměrně nabitý. V nejbližších dnech se pokusím Dobrase kontaktovat a domluvit si s ním krátký čas na rozhovor. Mezitím mi můžete napsat, jaké otázky byste chtěli Jirkovi položit.

Otázky mi můžete psát:

1) Do diskuzního fora pod tímto článkem

2) Do diskuzního fora ať již zde na stránkách ultrashcd.webnode.cz nebo do diskuzního fora na oficiálních stránkách www.hcdukla.cz

3) Na facebook - na FB stránky Ultras HCD hodím tento příspěvek a do jeho komentářů můžete psát své dotazy

4) E-mailem: tomassinho@seznam.cz

 

Jak bude rozhovor vypadat a hlavně jaké otázky budou Dobrasovi kladeny, to závisí z velké části na vás. Takže pište!! :)

 

Tomassinho

Zpět

Diskusní téma: Rozhovor hráčů - hlasování ukončeno

Datum
Vložil
Titulek

Dobras

Zdravím, platí pořád to, že jste hráčem Plzně a v Dukle jste jen na hostování s tím že si vás může Plzeň na nějaké zápasy stáhnout? Chcete si ještě zahrát extraligu, nebo už to považujete za uzavřenou kapitolu? Poslední dobou se hodně řeší pasivita při oslabeních, je to takto nařízené od trenérů, nebo je to pouze podle situace a rozhodnutí hráčů? Hodně štěstí do dalších let a snad budete ještě dalších několik let oporou zadních řád Dukly :)

Datum
Vložil
Titulek

Dobras

Zdravím Jiří,
chtěl bych se zeptat, na jaký moment v kariéře rád vzpomínáte a jestli něco sbíráte :). S pozdravem a přáním ať se daří a drží zdraví.Fanda

Datum
Vložil
Titulek

Dobras

Ahoj Dobrasi.
Jste pro mě jeden z nejlepších obránců Dukly.Doufám,že budete pokračovat v Dukle i v dalších sezónách.Chci se zeptat,jestli jste v Dukle spokojený,jestli Vám hrát za Duklu přináší radost.
Ještě se chci zeptat,co si myslíte,že je potřeba udělat pro to,aby se Dukla vrátila do Extraligy a jestli je to vůbec reálné nebo je to takový nesplnitelný sen.Ať se hodně daří a přeju hodně skvělejch zápasů za Duklu.Zdraví Kelt.

Vyhledávání