První výjezd v sezoně 2010/11

23.09.2010 10:08

A je to tadýýýýýýýýýýý. Tři, dva, jedna...Konečně, po nekonečně dlouhých asi 5 měsících čekání, kdy jsme se mohli věnovat přítelkyním, případně přítelům, zvířatkům, rodičům, automatům, i jiným koníčkům, mohli vyvalit pupky u moře, se dere do popředí náš všech koníček společný, a nejlepší. Konečně zvedá opony ČP liga. Liga, ve které hraje jeden český klenot. Náš klenot. Jihlavský klenot. Naše Dukla Jihlava.

                                                     

Díky příchodům jak nového trenéra, tak i hráčů, všichni doufáme, že by to semifinále tento rok mohlo dopadnout. Po domácí výhře s Berounem, následoval zejména pro naše fans z Chrudimi, oblíbený výjezd do Hradce Králové. Města, kde perník naštěstí nekvete:)))

Hrálo se od 18.00, což je čas stvořený jak nejenom pro vystřízlivění z pátečních návštěv hospod, barů, bordelů, restaurací, heren a nonstopek, ale i k dobrému příjezdu a tím pádem i k popití v některé z hradeckých hospod, čehož například bohatě využili chrudimští, kteří od 15.30 nasávají U Lva, kde již čekali Pepe, Šíma a spol, kteří předtím jeli povzbudit Vysočinu do Prahy. S přibývajícími pivy v této hospodě roste nejenom počet Jihlavských pokřiků, ale i počet lidí oblečených do dresů dvanáctinásobného mistra ligy. V 15.30 zrovna také vyráželo auto z Humpolce, ty ani hospodu nepotřebovali, protože tak jako obvykle v tomto autě kolovala flaška alkoholového nápoje na lepší hlasivky:))) Kolem 17.45 se skupinka U Lva zvedá a odchází na hokej, do nejlepší haly v ČP lize, (nejhezčí je v Jihlavě:) ) a rozvěšuje vlajky. Miuwi s trubkou přijíždí o chvilku pozdějc. I tak se schází velice dobrý počet přibližně + - 80 lidí, většina tentokrát fandící. I když se samozřejmě našly kusy, které by se mohli zlepšit, ale jejich hlasové ztráty naopak vynahradilo pár jedinců, kteří se asi ani zlepšit nemohou, pže to už nejde:))) Viz učitel:)) Přijeli fans z Chrudimi, z Prahy Pippo, z Polné, a samozřejmě nechyběl ani Fery a jeho tlupa z Humpolce, jejichž tváře zdobili namalované vlaječky v barvách dukly, a jejich hlavy samozřejmě barety. Přijelo i dost lidí, kteří jeli ráno fandit Vysočině do Prahy. Pivo, i když šlichta Gambrinus za 25 stále tekla, i díky tomu že jdeme hned do vedení a hraje se celkem pěkný hokej z obou stran. Párek neznámé ceny jako vždy v Hradci ušel, ale klobása v Jihlavě je prostě extraligová. Bohužel narozdíl od našeho týmu, který neudržel vedení. Pár minut před koncem Hradec vyrovnává, a na penalty bohužel prohráváme. Fans Hradce přesto nejsou moc slyšet, přeci jen v Hradci teď táhne fotbal. Je navázán i pokus o společný pokřik fuck off Pardubice, ze kterého mají radost nejenom fans Hradce, ale i naši Chrudimáci.

Po zápase se několik našich fans pokusilo jako vždy v Hradci vylézt na plexisklo a poděkovat hráčům, ale tento rok narazili na nepochopení u místní security a tak i díky velkému obsahu alkoholu v jihlavských žilách vzniká menší strkanice. ( přitom domácím to bylo dovoleno ). Situace se pak uklidnila, ale jen na chvíli, kdy venku před halou 4 měšťáci sundávají našeho dukláka z Prahy, Pippeho, což se samozřejmě nikomu nelíbí. (důvod akce měšťáků nevim, zřejmě nějaký psychický blok, což u policajtů je vcelku běžný jev). Probíhá slovní výměna, ze které by měli učitelky českého jazyka vyloženě radost:))) ale nakonec se Pippo za přispění asi 15 lidí zvedá a důležití ochránci zákona jsou vyprovázeny nadávkami a bouří jihlavské nevole. Nasedáme do aut a odjíždíme dom. Chrudimští, kteří každý měli asi 11 pif už, ještě na benzince potkávají Pepeho auto a Promo tým, tak i benzinka si vyslechne pár jihlavských popěvků a spokojeně odjíždí zvyšovat počet piv na jejich základnu Klejku. Ne ale všichni dorazili domů bez potíží. Humpolečtí asi byli tak okouzleny krásami díry mezi Hradcem a Chrudimí, že přehlídli značení a nějako se ztratili v Kobylově, což osobně opravdu považuji za velkou ztrátu času. Náladu si pak zvedli v Humpolci, kde pokračovali v konzumaci alkoholu. Krásnou jízdu domů mělo také auto z Polné, kde sedělo 5 dukláků, ty pro změnu byli okouzleni krásami Kolína, že se tam zajeli nějako nechtěně podívat:))) Ale ani jim to moc nevadilo...a proč jim to nevadilo:)) Protože měli čeho dost..ano..správně (i přesto že již vypili přibližně 60-70 piv)...tak piva měli stále ještě dost:)) A byla by to škoda nevypít že:))) Jinak do Polné přeci jen dojeli, jen trošku pozdějc:))) Při cestě se ještě zastavili v Brzkově u Polné, kde byla co..no byla tam zábava...A tam dělali co?...No přece s úsměvem na tváři pili pivo:))) Takže návrat ze zápasu pro ně byl o půl šesté ráno:))

 Na to, že to bylo první utkání venku, tak naprostá paráda. Škoda ztráty dvou bodů, ale myslím, že to byl krásně strávený den, a večer, a případně noc, a případně ráno, jako v Polné:)) A teď hurááááá do Znojma. DUKLA FOREVER

Čelsi z Chrudimi
 

foto z utkání zde:  https://ultrasfery.rajce.idnes.cz/18.9.2010_Hradec_Kralove-Dukla/

 

Zpět

Vyhledávání