Jeden bus směr FC Vysočina a směr Hradec na Duklu pojeď taky

27.02.2012 22:43

DVA KLUBY,JEDNO MĚSTO,JEDEN CÍL!

 

Vyrážíme směr Ústí na FC Vysočina a zpět do Jihlavy ovšem to není vše na zpáteční cestě další boj krajského města naší Dukly v play-off

 

 

Na Vysočině se schyluje k unikátnímu počinu. Na společný výjezd hodlají vyrazit fanoušci fotbalu i hokeje. V sobotu 3. března mají v plánu shlédnout utkání FC Vysočina v Ústí nad Labem a hokejové Dukly v Hradci Králové. „Pro oba celky jsou to důležité zápasy. Pro FC Vysočina se jedná o první jarní kolo s lídrem tabulky a pro Duklu o čtvrtý zápas ve čtvrtfinále v play-off,“ vysvětlil Jiří Pech mladší z Fanklubu FC Vysočina.

 

 

Fotbalová Vysočina i hokejová Dukla mají spoustu společných fanoušků, kteří sledují oba populární sporty. Nyní mají možnost vidět v jediný den dvě utkání. V Ústí nad Labem má FC Vysočina naplánován výkop v 10:15, v Hradci Králové se vhazuje úvodní buly v 17 hodin. Oba dva týmy potřebují podporu fanoušků, proto se mezi sebou dohodli Fanklub FC Vysočina a Dukla Fanatik a uspořádají společný autobusový zájezd. „Pokud vím, tak je to poprvé v historii, kdy se fanoušci dvou sportů z jednoho města domluvili na společném výjezdu,“ uvedl Robert Pavlík starší z Dukla Fanatik.

Myšlenka uspořádat zájezd na fotbal a hokej v jeden den se zamlouvá i zástupcům Fan Clubu Dukla Jihlava. „Je to zajímavý počin. Věřím, že zájem ze strany fanoušků o něj bude. Oba zápasy budou atraktivní. Vysočině jde o postup do nejvyšší soutěže, Dukla bude hrát možná rozhodující zápas o postup do semifinále play-off. Proto se vyplatí oba zápasy vidět. Navíc cena zájezdu je velice příznivá,“ doplnil Zdeněk Drla z Fan Clubu Dukla Jihlava.

Odjezd autobusu na atraktivní dvojutkání je v sobotu 3. března v 6 hodin ráno od stadionu FC Vysočina (za novou tribunou). Cena zájezdu byla stanovena na 350 Kč. Jízdenku si můžete zakoupit ve Sport Baru Hattrick (Březinova 144, v areálu Na Březinkách nad poštou) a to do čtvrtka 1. března. Pokud nebude do středy 29. února dostatečný počet zájemců, vyhrazují si pořadatelé právo tento výjezd zrušit. Jízdenky na tento výjezd budou v prodeji i při prvních dvou utkání čtvrtfinále play-off mezi Duklou Jihlava a Hradcem Králové v pondělí a v úterý. Další informace na telefonech: 775 256 655 a 606 541 906.

Zpět

Vyhledávání