Informace k choreofondu

18.10.2012 21:30

Zdravím, chtěl bych vás všechny, kterým není atmosféra na HZS lhostejná informovat o tom, že byl zřízen transparentní účet na chorefond. Co to znamená? Jelikož byl v minulých letech trochu nepořádek, co se týče financování choreí atd., tak jsme se rozhodli, že půjdeme právě cestou transparentního účtu.
Veškerý pohyby na tomto účtu (2500316529/2010) budete moci sledovat na tomto odkazu:

www.fio.cz/scgi-bin/hermes/dz-transparent.cgi?ID_ucet=2500316529

Dále budou všechny výdaje na tomto účtu evidovány na stránkách Ultras HCD a to v podobě oscanovaných účtenek např. za nákupy věcí na choreo atd., aby se předešlo případným dohadům, za co se peníze utrácejí. Choreofond budeme spravovat Tomassinho a já, takže se na nás dyžtak obraťte.

Vzhledem k tomu, že atmosféra na HZS bohužel dost upadá, tak se pár lidí, aktivně se angažujících v kotli, rozhodlo podpořit atmosféru pomocí hned několika novinek. Většina z nich se nachází ve fázi realizace, ale snad už v dohledné době budou k vidění na HZS.
Prozradit můžu například novou vlajku "Supporters and Ultras", která bude k vidění již na příštím zápase proti Ústí nad Labem. Smajlík

Pokud byste tedy měli zájem podpořit jihlavské choreografie finančně, tak všechny větší i menší příspěvky uvítáme právě na nové zřízeném účtu. Všem případným dárcům předem moc díky. Nebo nám můžete přijít pomoci osobně přímo s tvorbou choreografií na jednotlivé zápasy Smajlík

 

Za Ultras HCD, Burberry.

Zpět

Vyhledávání