1. Charitativní akce na pomoc dětem

30.06.2009 11:46

 

 

1. CHARITATIVNÍ AKCE a pomoc dětem v krizovém centru

 

V neděli se odehrál charitativní den pro děti z dětského centra v Jihlavě. Požádal jsem zástupce fanoušků hokejové Dukly Jihlava, jestli by nám nezhodnotil toto hezké odpoledne. V článku vystihl snad všechno co jsem si přál a i něco navíc. Na mé dotazy zodpovídal Foli, a děkujeme i jemu a celému Fanklubu Dukly Jihlava. Určitě si s vámi dáme odvetu možná na ledě, třeba i opět na hřišti.

 

Hráči obou týmů se začali scházet na utkání kolem 3. Hodiny, samozřejmě byli velmi natěšeni, protože vidina zajímavé konfrontace fanoušků největších týmů na Jihlavsku jim určitě nedala spát. A samozřejmě hlavním důvodem bylo přispět na dobrou věc a pobavit se.

 

Po převlečení se hráči vydali směrem na hrací plochu, která byla ve výborném stavu, což opět přidalo hráčům chutě do utkání, aby se dobře připravili na utkání. Na začátku rozcvičky to vypadalo, že Dukla fans budou mít v zápase problémy, poněvadž na druhé straně se rozcvičoval o hodně větší počet hráčů Vysočina fans. Rozcvičování obou týmů se nakonec odehrálo dle představ, kdy se týmy spíše seznamovali a bavili se o tématech klubu, za který nastupovali. A tak pomalu čas plynul, že se blížil začátek utkání, který byl stanoven na 17:00. Oba týmy se těsně před začátkem utkání ještě odebrali do kabin, aby se naposledy poradily a dostrojily a po těchto důležitých věcech se šlo na věc….

 

Začátek utkání byl podle všech očekávání, soupeři se oťukávali, zkoušeli, kdo je čeho schopen. Toho po krátké chvilce využili k 1. gólu v utkání, když se prosadil tým Vysočina fans. Po obdrženém gólu se ale začali dít věci, hráči Dukla fans převzali otěže zápasu do svých rukou, když do konce první půle nasázeli 6 „banánů“, když první gól dal jeden z organizátorů akce Foli. Vysočina fans se do nějaké velké šance nedostala, a tak vedení 6:1 bylo pro Dukla fans zasloužené.

 

O poločase se hráči občerstvili, udělily se nějaké taktické pokyny a šlo se zpět na hřiště, kde se uskutečnilo to, co bylo důvodem celé akce, a to předání šeku na 12000Kč na konto Dětského centra. Nechybělo tradiční focení a natáčení tohoto aktu. Po těchto mediálních věcech se šlo na věc.

Ve druhé půli byli opět aktivnější hráči Dukla fans, když 3 brankami zvýšili svoje vedení na 9:1. Pak už ochozy očekávali vytouženou „desítku“, ale naopak udeřilo na druhé straně, když přišlo velké zlepšení týmu Vysočina fans, když během chvilky jeho hráči nastříleli 3 branky a snížili na 9:4. Nakonec to bylo ze strany fotbalových fanoušků vše, a tak se opět prosadili hráči Dukla fans konkrétně hráč Pinďa (nejlepší střelec utkání) , který vstřelil svoji pátou branku v utkání, která dala výsledku konečnou podobu 10:4.

 

Po skončení zápasu přišly na řadu oblíbené penalty, které skončily vítězně pro tým FCV a to v poměru 6:5. A opět přišlo na řadu focení a natáčení okamžiků této pěkné akce.

Ovšem na odvetu na ledě se musí hráči Vysočina fans ještě lépe připravit jestli chtějí vyhrát, protože to je domov fanoušků Dukla fans, a ty svoje útočiště jen tak zadarmo nedávají!!

Příjde určitě velká část fans z kotle povzbudit domácí tudíž fans HCD a tím jim vlijí do žil ještě více síly.!!!

Zpět

Vyhledávání