Výjezd do Tábora 27.11.2010

14.12.2010 10:55

Do Tábora bojovat jela Dukla v trošku upadající formě. Narozdíl do formy fanoušků, která hlavně na venkovních zápasech stoupá:))). Zejména u některých nejmenovaných jedinců:))). Pohled na tabulku je stále skvělý, sobota ideální pro věnování trocha času Dukle. A pivu:)). Fanklub vypravil bus, tak se jelo. ( já osobně teda ne).

Naši fans se připravovali na tento zájezd již od pátka. Třeba jako Bubínek, Klejka zas jednou vřela:). Ten dojel se zbytkáčem do Jihlavy, a zasedli s učitelem na jídlo. Jak vaří na Spartaku každý ví. Porce že by nakrmili slona. Humpolec se jako vždy do Tábora těšil a vyslali dvě auta. Alkohol krásně voněl ve fiátku:))). Dorazili dřív a šli do známé pěkné hospůdky přímo na zimáku, kde bylo úplně prázdno. (Táborští se nepřipravují na zápas nebo co?). Řádně se posilnili na utkání:)). Jeli v silné sestavě, jen Čoudek chyběl. Kalil v Budějovicích a neměl ho kdo přivézt. O bubeníka ale náš kotel nepřišel, palic se nakonec chopil jejich dlouholetý záskok, který takto bubnoval už na MS v Německu. Ale o bubny a bubeníky nouze nebyla, neboť dorazili i z Jihlavy.

Kolem 14 hodiny se Bubínek, učitel a další sympatičtí lidé scházejí na posilce. Celý velký stůl je zabrán lidmi pražnoucích po třech bodech z Tábora. Odjezd busu je naplánován na 16 hodinu a schází se zde přímo grandiózní figurky:))). V buse panuje dobrá nálada, koluje několik flašek, které pomáhají dostat lidi do pohody z pátečního traumatu:). Když se bus blíží ke stadiónu, z jeho útrob se vine křik a řev:). Smysl pro realitu díky alkoholu u některých opět poklesl pod bod mrazu:)). V sektoru se schází přibližně 150 fans Dukly, vynikající číslo myslim.

Fandění bylo od začátku slušné, i když vždy je na čem pracovat. První pokles povzbuzování přišel v 28 minutě, kdy Tábor skóroval a ještě více upadlo od 41 minuty, kdy jsme dostali gól na 0:2. A díky formě našich hráčů bylo jasné, že bodovat nebudem. Nicméně pivo za 25 teklo furt:))). Někteří jedinci jsou opravdu neskuteční:)). Párek v rohlíku taky ušel. Klobása nevim. Stadión pěknej, velkej. Přišlo 1500 diváků, což je velice sympatické čislo. Dukla stále táhne:))

Zajímavý konec: Blížila se 60 minuta na tabuli a každý čekal na závěrečný hvizd. Ale něco se ještě před ním stalo:)). Konec zápasu totiž vygradoval a přinesl menší potyčku:). Jeden nejmenový člen z Humpolce asi neunesl nadávky sektoru domácích a šel se sám!!!! podívat na potomky Žižky. Co ho k tomu vedlo, proč šel sám a proč tam vůbec šel, nikdo neví:))). Byl sice zadržen pořadateli, ale jeho chování zachytili radary domácích bojovníků a šli mu naproti. Při této slavnostní příležitosti naběhli vysvětlit své výtky vůči soupeři i někteří bojechtiví jihlavští a strhla se menší potyčka. Pro našeho prvního odvažlivce z Humpolce šli Pepe, Fery a spol a Bubínek, ale bohužel než ho odvedli, přišli k němu místní náckohools a napadli ho i Pepeho. Po chvíli boje se to uklidnilo. Nicméně velice přátelská atmosféra panovala i nadále. Oba tábory si stále měli co říct:)). Došlo ještě k několika menším strkanicím, ale pak i díky několika opravdu hranatým pořadatelům se podařilo toto rokování dostat pod kontrolu míru a radosti. I když odchod hostujícících fans také neproběhl zrovna v přátelském duchu... Ale kromě slovních přestřelek už k ničemu nedošlo. Zejména Dave velice střílel:)).

Humpolci to však náladu nezkazilo, i když jejich vyslanec dostal řádně po čenichu. Náladu nejenom jim spíše zkazil herní projev naší Dukly, ale ani to jim nezabránilo v účasti do ranních hodin na kateřinské zábavě ve Vřesníku u Želiva ( kde nebo co to je kluci?:)) ). Naladu neměl zkaženou ani Bubínek, Dave, učitel a spol kteří klasicky zasedli na posilce... Je hlášeno, že v ranních hodinách byla spatřena obtloustlá postava, navzdory mrazu ukazující svoje přednosti obyvatelům Jihlavy :))).

Prohráli jsme, ale díky konstelaci jiných výsledků stále držíme třetí místo a jsme ve hře o postup:))). Tak jedeme dál.

Čelsí z Chrudimi

  foto:  https://ultrasfery.rajce.idnes.cz/27.11.2010_Tabor-Dukla_Jihlava/

Zpět

Vyhledávání