Výjezd do Mostu - 27.12.2012

31.12.2012 14:55

 

 Po vítězném derby s Brodem,kdy naše Duklička předvedla bojovný výkon, se spousta fanoušků již nemohla dočkat na další zápas. Utkání mezi Duklou a Mostem vyšlo na 27.12. Mezi svátky má hodně lidí volno a tak se dal předpokládat větší počet fanoušku do této hokejově exotické destinace.Cesta byla i na neúplně příznivé počasí dobrá a rychle utekla.

 Po příjezdu k zimnímu stadionu nás velmi překvapil počet přiznivců jihlavské Dukly, kteří přijeli podpořit svůj milovaný tým. V počtu cca 35 lidí jsme našim hokejistům udělali domácí prostředí,protože domácí kotel, který byl tvořen cca 10 lidmi nebyl problém přeřvat. Spolu s Balooem jsme troubili co jen síly stačily,ostatní řvali z plných plic, což se v Mostě asi jen tak často neslyší.V první třetině jsme sice měli menší technickou závadu na bubnu,ale VELKÉ DÍKY Bohouškovi, že se tato závada vyřešila a mohli jsme hnát svůj tým ještě hlasitěji.

 Jako první se mohlo radovat naše mužstvo  po gólu Míši Veleckého, bohužel v 16 minutě přišlo vyrovnání mosteckých hráčů.Druhá třetina začala pro Duklu smutně.Po tyčce, kterou trefil Ondra Malec, se radovali hráči Mostu, jako v prvním případě skóroval Kuběna. I přes následné přesilové hry se Dukle nepodařilo skórovat. Bohužel v 32 minutě Nedrda dorazil vyražený puk od Ritticha 3:1, naštěstí odpověď Jihlavy byla rychlá a  za 80 sekund byl stav 3:2 opět se trefil Velecký.  Do třetí třetiny vlétla lépe Dukla a konečně začala místo nekoukatelné plácané hrát hokej. Ve 43. minutě opět zazářil Velecký, když doslova svým tělem zkompletoval hattrick.Naši hokejisté už bohužel neproměnili  ani jednu stoprocentní šanci, kterých jsme za 3. dějství měli dost. Mostečtí hráči pak dokázali ve svém oslabení z brejku skórovat a bylo vymalováno, bohužel.

Až na tento bídný výsledek se výjezd celkem vydařil, místní lidé se chovali velice přátelsky.

 

  Míra  (Miuwi)

Zpět

Vyhledávání