Výjezd do Litoměřic - 9.2.2013

19.02.2013 20:46

 

Tento výjezd do Litoměřic mě utvrdil v tom, že výmluvy typu nemohl jsem jet, musím tam a tam skoro neexistují. Začínám totálně nesnášet internetové fanoušky, kteří nemohli jet z toho a toho důvodu. Když jsme mohli my z Chrudimi, totálně vožralí jet vlakem…

Návštěvu Litoměřic jsme původně neplánovali. Teda John už týdny mlel o tom, že pojedeme vlakem, protože po 4násobné oslavě narozenin na Klejce, nikdo nebude ochoten nejenom vstát, natož řídit, ale i vůbec ochoten někam jet, se to zdálo jako utopie. Před vypuknutím večírku John všechny ujišťoval, že pojedem. Nikdo tomu ale moc nevěřil. Průběh oslav na Klejce tomu opravdu nenasvědčoval. Kdo byl, ví jak to vypadá, takže jen ve zkratce nic nového :-). Řev, skandování, supermani na stole, nahé figurky pobíhající po hospodě. Oslava se protáhla do 8 ráno zakončené v nonstop romacikana baru, kde Bára usnula na stole, a proto jsme výjezd do Litoměřic vzdali…ne však John. Nevím, co se mu stalo, co se mu zdálo, ale již kolem 10.45 hodil ranní nechutnou blitku kterou probudil celý panelák a kolem 11 pobíhal po bytě a budil ostatní, že za chvíli nám to jede….nevím,  jak to dokázal, ale Báru a Pajuchu dokonale nabudil, a tak po nabrání chlastu co zbyl doma opravdu ve 12,30 stáli na nádraží a nasedli do vlaku. Mě ale nezlomili a stál jsem si na svým, že prostě nikam nejedu,  jako prezident USA trval na tom, že Saddám má zbraně hromadného ničení  a radši jsem ležel a umíral v pelechu. Jsem zkušený pijatika a věděl jsem, že organismus se probouzí dýl než hlava. Což John poznal poté :-).

V kobylově si koupili snídani v podobě párku v hořčici ( jen poznámka, proč  v tomto ohyzdném městě? Co pak v Chrudimi nemáme dost párku :-) že musíte podporovat tu mezeru mezi Chrudimí a Hradcem? ). Při cestě je vidět snaha o konzumaci pivních látek, ale nejde to jako obvykle :-). V Praze při přestupu do Lovosic již začíná doléhat únava  a prosíme spolucestujícího, aby nás vzbudil při dalším přestupu. Ten tak činí a my opouštíme alkovýpary zdegustované kupé a míříme zamořit další, což se i tak děje. Po chvilce jsme v cíli našeho výletu, průvodčí nám ukazuje cestu a vítězoslavně dopíjíme plechovky a vytahujem cigárka. Což nebyl ale dobrý nápad. Za chvilku se  spustí další povel…A je to tady…John rychle musí nalézt nějaké vhodné místo k vyměšování toho co chce ven. Nalézt vhodné místo se mu ale moc nepodařilo. Našel plot místní mateřské školky, kterou zcela zvířecím způsobem poblil, zeblil, zneuctil.  To není člověk. Silným zvukovým efektem doprovázený proces zvracení dospěl do svého vrcholu. John vyhazuje ze svého organismu ty zkurvený párky z Kobylákova ( a dobře ti tak, aspoň sám vidíš, že v Perníkově není nic dobrého).

Přicházíme na náš oblíbený zimáček. V sektoru je asi na 40 fans Dukly, Fanatici taky dojeli. Skupinka z Chrudimi je sice na pohled dost bledá, ale o to víc odhodlána fandit :-) Po nákupu piva Klášter, které není nic moc, ale aktivita upadá :-). Zejména na Báře se projevuje absence spánku a naopak nadbytek chlastu. Usedá pod vlajky a celý zápas sedí – gaučááááááááááááák :-). Možná občas i usne. Zlomena z předchozího dne nevydržela nápor být Duklákem.

Ctí být Duklákem nezvládají ani naši hráči a rychle prohráváme. Naštěstí nejsme někde v Kadani a spol., ale v Litoměřicích, kde na špatnou náladu vždy najdeš dobrou klobásku. Jako vždy vynikající. Jak vy to tam děláte, kde to berete…hoši neskutečný. Z vás by i Zdenda von Pohrleich (jak se to píše se mě nechce hledat) měl radost.

Hokej ale nějak tak přežíváme. Fandilo se opět venku jako vždy lépe než doma a zapojila se do něj drtivá většina zúčastněných. Rozloučíme se s fanouškama a míříme domů. Do Prahy nás aspoň hodil kamarád, co s námi na zápasy v okolí Prahy jezdí. Bohužel nádraží už není co bývalo, marně hledáme párek v rohlíku, nějaký sympatický stánek. Musíme do předraženého burgerkingu. Pokuď místní plánovači ale plánovali, že s novým a moderním, multikulti nádražím, postaveným pravděpodobně dle všech směrnic EU, odejdou bezdomovci, feťáci a výkvět Prahy, tak se ptám, kde ta EU zas udělala nějakou chybu. Populární stánky normálním lidem vezmete, ale feťáky nám necháte. Gratulace a už teď se těším, až zas někdy budu muset strávit čas na tomto nádraží. Zlatý nádražky s gulášem za pade :-).

Do Chrudimi dorážíme v 0.15 a ihned usínáme. Má ještě někdo nějaký problém někam nejet, protože to nešlo…Já nejel, ne že by to nešlo…ale protože jsem nechtěl, bál jsem se sám sebe :-). Někdo jiný ale jel, poblil se při cestě, tak že to šlo jet…

 

Čelsí z Chrudimi

PS: Čeká nás čtvrtfinále playoff v Ústí, bude hromadný výjezd autama. Kdyžtak pište na vlevovpravo©seznam.cz, kdo máte zájem jet pohromadě.

Zpět

Vyhledávání