Výjezd do Chytráčkova

25.12.2009 10:31

 

Slavieeee hovnooooo jéééé, pražský kurvy to ste výýýýýýý... a podobné výjevy fanoušků často slýcháváme ve spojení s pražskou slaviíííí. Vzhledem k mému blízkému fotbalovému spojení s tímto klubem je často slýchávám i já:))) Ale nikdy bych neřekl, že toto uslyším i v kotlině v Brodě. Leda že by dorazila slavia na přátelák...Ale ona nedorazila...vlastně jo...slavieee béééé dorazila...dokonce se tu i přímo usadila...Díky spojení se slavií se takto říká možná kdysy hrdému týmu Brodu, který se ted ale stal jen pouhopouhou kopii originálního týmu...ztratil srdce, tvář a duch Brodu..je to jen obyčejná farma bez duše, styděl bych se..a Hrdí fanoušci Chytráčkova jsou na to hrdí ještě že jsou farmářema:)) Seno a vidle!!!! Sou fakt chytří...Než být nečí farmou, to je lepší hrát nižši soutež snad!!!! Ale zůstat hrdej a svůj!!!!!!!

Díky tomuto všemu, a i situaci v tabulce kde jsme sousedé, stejně tak bohužel i trochu uvadajícící rivalitě s UDeeeHaaa se zápasy s Brodem stávají derby číslo jedna...takže samozřejmě jsme dorazili!!! a v hojném počtu.....jsem nevěděl že slaviééé má tak málo fanoušků:)))

Již dlouho dopředu bylo jisté že do kotliny,,nebo mám psát edenu bééé? dorazí mnoho fans dukly. Připravovali jsme, že si vezmeme slamáky, papirové vidle, kbeliky atd ,ale nakonec zůstalo jen u slov, rozhodli jsme se pro nic:))) Byl připraven i pochod Chytráčkovem, ale tento nápad přišel pozdě a nestihlo se zajistit aby busy přijeli dřív.. tak snad přiště.

My v Chrudimi jsem se naležitě připravovali v pátek na Klejce..Bohužel až do 5 ráno asi, tak se nám jelo fakt skvělě..Kort když jsme chtěli být v Brodě již kolem 2 hodiny..což jsme také byli...Pár prvních pif bylo trápení, pak to ale šlo:)) Kluci z Humpolce také měli v pátek posezení, navíc do poslední chvíle nevěděli v jakým složení vůbec vyrazí do Brodu. V Humpolci je o jihlavský hokej velký zájem. To je v pořádku!!!!! jen více takových měst!!!! Nakonec se dohodli že Fery vezme třetí auto a bude dělat řidiče. Několik lidí od nich dorazilo vlakem už dřív a také zasedli k pivu:)))

Kolem 4 dorazil Davelion fakt v krásném stavu, a když servírka trošku začala křičet, bylo na čase odejít na hokej..to nám ješte pivo chutnalo...pak přišel na řadu rebel...ano..rebel...pivo které pijou jen asi v Brodě..rebel, pivo ktere je dobré na zácpu....a jaké pivo, takový hokejový tým, a takový fanoušci!!!!! Kolem 5 bylo jasné, kdo je tady doma!!!! Dorazilo asi 500? lidí přející Dukle ..Bohužel ne všichni povzbuzují, ale to je klasika.. Za chvílí nám vyschla hrdla a my hledali pivní osvežení..bohužel byl jen rebel..fakt sem záviděl Pepovi, co si klasicky přinesl plechovky Braníku..zbytek musel pít rebela..ja nevim proč někde neni normálni pivo, samozřejmě kromě jihlavy:)) Proč je všude Holba nebo tady rebel..!!!!!! Já se prodral davem ke konci první třetiny na pivo, koupil tři a dvě rozdal, pak si kluci v klidu vyberu ježka u vas (Kroenen a vilnew:))))

Fandilo se od prvních minut, kdo je pánem domu bylo jasný..Asi 20 trapasů v dresech Chytrackova slyset nebylo vubec!!!! Za celý zápas jsem jen asi tak tříkrát pochopil co skandujou..když při našem pražský kurvy to ste výýýý.. dle pohybů a ukazovaní jsem pochopil ze asi skandujou velice vtipně popražsky že to jsou asi oni..vidlaci z Brodu!!!!! Jinak slyšet je nebylo...Dukla hrála pěkně, vedla a šla si pro tři body. My jsme fandili co to šlo..kotelník Ivan asi toho moc neviděl, stál většinu zápasu zády k hokeji a předem ke kotli a mohutně rozskandovával fanoušky. Byl skvělěj!!!!! Endál a jeho filmaření opět nezklamalo, to asi odkoukal na stáži ve slavii:)) Známí pán Trombík, známí svojí nákloností k Dukle... samozřejmě jeho filmování asi režíroval a tak k velké radosti komika Nováka Dukla bohužel dostala během posledních pár minut dva smolné goly, jestli to byli fauly...nebudem si stežovat, vyrovnali..ne však na dlouho, Brod šel do oslabení, kvůli kterému psychomaniak Novák (cirkus cirkus cirkusas:))) ) asi zešilel a my dal gol v prodloužení a výhra je naše!!! a huráááááá domůůůů:))) pachut jednoho ztraceného bodu tam sice je ,ale nevadí...krásný výjezd, až na to pivo...Dukla ole

přeju všem pěkné vánoce a vše nej 2010 a dukla at nám dává radost:)))

Tomáš Bubeník, Chrudim fans
 

Zpět

Vyhledávání