Play off Chomutov

19.04.2011 20:53

 

Již dlouho před výjezdem na semifinále do Chomutova jsme tušili, že cesta bude zajimavá. Cesta je totiž dlouhá, Chomutov je totiž daleko, a když je něco daleko, tak to znamená, že strávíme více času v autobusu…. A co dělat při tak dlouhé cestě... když v knihovnách zrovna bohužel měli zavřeno, tak bohužel četba knížek byla bohužel odložena opět bohužel na neurčito. .. Co Bůůůůůh ale chtěl, v obchůdkách, kde je možné si koupit nějaký ten alkoholický nápoj, měli otevřeno…Od hodně fans jiných klubů jsme slyšeli, že si myslí, že jsme na tom s alkoholem fakt špatně, že víc tzv nachcaných fans pohromadě nikdo nikde neviděl na hokeji, že všude vypadne z autobusu nanejvýš pár tzv jedinců kteří, tzv. cestou přebrali, ale kamkoliv přijede Jihlava na delší cestu,tak je to skoro celej autobus…No, a že cesta do Chomutova je dlouhá…..
Odjezd autobusu byl dán myslím na 13 hodinu. V 11 jdu na nákup do Tesca a volá mě učitel….již zcela opilým hlasem, že tam sedí s Davem a Pájou a Váňou a připravují se na zápas. Co mě v duchu napadlo, nebudu zveřejňovat, bylo 11 hodin krásného sobotního dne….
Co se dělo v busu taky nebudu nějako více zveřejňovat, proběhli hádky s fanklubem ohledně slušného chování. Nejmenovaný Bělorus ihned při nástupu do busu se zeptal řidiče, zda je dovoleno kouřit. Je dovoleno zněla odpověď. …Fanklubu se sice tato odpověď nelíbila, ale kouřilo se co to šlo..A ještě více na odbyt šel jakýkoliv alkohol….
O tom jak cesta probíhala nejvíce mluvili oči vyděšených chomutováků, kteří měli to štěstí vidět přijet náš autobus. Učitel se hned zavěsil na nějaký plot, křičel těžko srozumitelné výrazy, a z autobusu lezla jedna krásná postavička zmožená alkoholem za druhou…
O zápase atd. mnoho nenapíšu, protože jsem nic nezjistil…. Nikdo mě nebyl schopen napsat jak se fandilo, kolik lidí tam bylo atd. atd., z mých kamarádů si to nikdo nepamatuje…Dukla první zápas bojovala, druhej trošku projela, ale celkově to byli povedené výjezdy.
Podařilo se mě jen zjistit, že několik lidí tam přespalo, a bavili se…při zpáteční cestě se autobus musel vracet, protože jeden člověk nějako zůstal na benzince…Z fóra Chomutova jsem vyčetl, že jsme fandili dobře, zejména ženy ala Wiliam Wallise zanechali dobrý dojem. Ale to asi celá skupinka Dukla fans.
Prohráli jsme 4-0 na zápasy, ale nevadí. V Jihlavě zanechala velice dobrý dojem skupinka fanoušků z Krušných hor. Měla velice dobré pokřiky a prezentovali se i dobrými postavami, tak má vypadat kotel… Jinak díky Chomutovu za bezva sérii bez záludností, atd. atd., prostě bez brodských Novákovin.
Čelsí z Chrudimi

 

Zpět

Vyhledávání